2020-08 (+07+06+05+04) logboek Corona-tijd

Bijgewerkt 28 augustus 2020

In dit logboek worden een aantal video's en foto's opgeslagen, die we ivm de Corona-crisis binnen krijgen.

2020-08-28
Het bestuur heet ons weer van harte welkom:

2020 08 28 weer aan de gang

2020-08-13
Carina stuurt een muzikale boodschap: 
Deze enthousiaste zangers zijn weer mooi om naar te luisteren, en ook ons weer een boost te geven voor September, hier wordt je gelukkig van en wil je weer graag beginnen.
Allemaal de groetjes
Tot September.
Carina 👍
Klik hier om de video te starten.

2020-07-07
De traditionele slotavond van het seizoen: vanaf half acht de keuze tussen een uurtje wandelen, fietsen of in de Kemphaan olv Coby wat praten over allerlei zaken (varierend van ophalen van jeugdherinneringen tot hoe verder met deze wereld waar zoveel mensen met de grootste mond gelijk proberen af te dwingen). Aansluitend tot ongeveer half elf gezellig samenzijn, met een kort praatje van voorzitter Jo en dirigent Jos mbt hoe in september de repetities eruit gaan zien. (Hierover komt apart nog meer op de site te staan.)
Klik hier voor een korte video (kort aanklikken om deze te laten lopen) en een aantal foto's.

2020-06-28
De tuinploeg was gisteren, 27 juni, weer goed actief, en natuurlijk corona-proof. Klik hier voor het filmpje

2020-05-26
Taart-nominatie Jo van Lieshout
In het kader van hun 75-jarig bestaan deed bouwmaatschappij Janssen een oproep om mensen te nomineren voor het ontvangen van een taart. Coby en Jos kregen het lumineuze idee daarvoor onze voorzitter Jo van Lieshout te nomineren. En tot hun verrassing werd hun aanvraag ook nog genomineerd. Daarover gaat het volgende filmpje (klik hier)

Ook Ans Schellens had een corona-lied gemaakt, maar het per ongeluk naar een verkeerd mailadres gestuurd. Hierbij haar versie: Corona-lied_7_Ans_Schellens.pdf.

Verder is het lied van Coby opnieuw ingevoerd: ze had ergens het woord TOP gebruikt waar dat volgens haar niet thuis hoorde. Haar nieuwe versie is hieronder te laden.

2020-05-24
De door leden geschreven corona-teksten op melodie van "Drinklied" van Liesbeth Kroese  (even op de bestanden klikken om ze te openen):
Corona_werkboek.pdf
1. Coronalied_Jo_Wilmsen.pdf
2. Coronalied_Carina.pdf
3. Coronalied_Sylvia_en_Hans.pdf
4. Corona-lied_Sander.pdf
5. Corona-lied_5_Coby.pdf
6. Corona-lied_Jo_van_Lieshout.pdf

2020-04-29 
Hans en Sylvia danken voor de bloemenhulde van de koorleden. Klik hier voor de video.

2020-04-27(1)
Coby ging op Koningsdag Hans en Sylvia en de rest van de groep van Cultura Venray na op hun tour langs de verpleeghuizen. Zij nam ook het initiatief voor de fotografische bloemenhulde van de leden voor Hans en Sylvia. Klik hier voor de video.

2020-04-27(2) 
Op 18 april zongen United Voices For Freedom  bij gelegenheid voor vrijheid.
Met dank aan: Jessica KooterSuzan Lucassen Beyer, Mariel van den Munckhof, Huub En Margret van den HeuvelJessie Raateland, Jolanda Versteegen-Kuijpers, Marie-Thérèse De Boer, Chantal BierstekerBen Schuurman, Fanny Schilderinck, Hans Hudales, Yvonne Bisschops, Zena Vollenberg, Anita Wetterhahn-Reijnen, Piet Wetterhahn, @Jan Gommans, Zena Vollenberg en partner, Maria Van Rhee, Threes Geelen, Mirjam vd Wiel, Rita Kuenen, Harriet Duijkers, Ingrid van Grinsven, Netty van Elsen, Henny van Eerten, Silvia HudalesKlik hier voor de video.

2020-04-10
Deze is van Carina:  video Halleluja

2020-04-08
Eerder kregen we van Coby en Jos: Nieuwsbulletin Ars Musica Paasweek 2020